Bemutatkozás

Betegség, magány, párkapcsolati problémák, munkahely elvesztése, szexuális elakadások.

Vannak helyzetek, amelyek kihívások elé állítanak bennünket. Akadályoznak abban, hogy boldogok legyünk.

Az akadály azonban sokszor nem más, mint egy jel, hogy észrevegyük, rossz felé haladunk. Egy lecke, hogy tanuljunk. Egy lehetőség, hogy fejlődjünk.

Az első és legfontosabb az életben, hogy az önmagunkkal való kapcsolatot rendezzük. Vannak harcok, amelyeket meg kell vívnunk magunkkal, amelyek elől nem menekülhetünk. Nem kivétel ez alól senki sem.

A helyzet adott, de rajtunk áll, mihez kezdünk vele.

Talán ezért is félelmetes dolog a szabadság. Hisz egyben felelősség is, hogy úgy alakítsuk az életünket, ahogy akarjuk. Nincs senki, aki szabályokat vagy korlátokat állít, csak és kizárólag mi teremtjük az akadályokat és a lehetőségeket is magunknak.

szív

Pszichológusnak lenni számomra nem munka, hanem hivatás. Meghallgatni egy élettörténetet, megnyitni egy lelket, elnyerni a bizalmat.

2013-tól dolgozom pszichológusként, 2016-tól szexuálpszichológusként. Az ELTE-n diplomáztam, 2014-ben tréneri végzettséget szereztem. Az évek során dolgoztam kórházban, alapítványoknál és iskolában is, munkámat a rendszerszemlélet jellemzi. Jelenleg család és párterapeuta képzésen veszek részt a Magyar Családterápiás Egyesületnél.

2007 óta dolgozom angol tanárként is. Éltem és tanultam az USA-ban és Belgiumban, így tanácsadást angol nyelven is vállalok.